شایع ترین نشانه های بیماری های خطرناک در چشم

شایع ترین نشانه های بیماری های خطرناک در چشم

شایع ترین نشانه های بیماری های خطرناک در چشم

آیا میدانستید درصد بالایی از بیماری های جسمی و روانی علائم خود را از طریق چشم نشان می دهند؟ امروزه بسیاری از بیماری ها از طریق مشکلات شایع چشمی تشخیص داده می شوند. شناخت علائم دقیق بیماری های مختلف در چشم کمک می کند تا هر فردی در زمان کوتاهی بتواند از بیماری های مختلف در بدن خود آگاه شود.
در این مطلب به معرفی برخی از شایع ترین نشانه های بیماری های خطرناک در چشم می پردازیم تا در صورت مشاهده آن ها هرچه سریع تر برای درمان به پزشک متخصص چشم مراجعه کنید.

متورم شدن پلک پایین

متورم شدن پلک پایین یکی از نشانه های جدی و تقریباً خطرناکی است که در اغلب اوقات توسط فرد نادیده گرفته می شود. بسیاری از افراد بر این باور هستند که متورم شدن پلک ممکن است به دلیل بیماری گل مژه اتفاق بیفتد و پس از مدتی از بین برود. البته ممکن است متورم شدن پلک پایین نشان دهنده نوعی عفونت چشمی باشد.
با این وجود برخی از پزشکان بر این باور هستند که متورم شدن پلک پایین در عده ای افراد به دلیل بیماری سرطان اتفاق می افتد. در صورتی که ورم پلک پایین با وجود مصرف دارو درمان نشود؛ باید برای معاینه و درمان به پزشک متخصص چشم مراجعه شود. در برخی موارد سرطان غده سبابه باعث متورم شدن پلک پایین می شود.

شایع ترین نشانه های بیماری های خطرناک در چشم

شایع ترین نشانه های بیماری های خطرناک در چشم

رنج بردن از دید موج دار

برخی از افراد در هنگام مشاهده اطراف خود احساس می کنند دید ثابتی ندارند. در واقع آن ها هنگام تماشای نقطه یا شئ، لرزشی را در ابتدای دید خود احساس می کنند. انحنا داشتن یا سوسو زدن دید فرد هنگام دیدن نقطه یا اشیاء اطراف خود به عنوان دید موج دار شناخته می شود که علاوه بر اختلال در بینایی انسان، ممکن است نشان دهنده شروع بیماری میگرن باشد.
سردردهای میگرنی در بسیاری از مواقع علائم خود را از طریق چشم به فرد نشان می دهند. علاوه بر دید موج دار، بسیاری از افرادی که به بیماری میگرن مبتلا هستند؛ هنگام سردرد نسبت به نور حساس هستند.

این مقاله را هم بخوانید:
عمل جراحی آرتیفلکس چیست

پلک زدن سریع چشم ها

پلک زدن سریع چشم ها ممکن است نشان دهنده بیماری مختلف جسمی و روحی در انسان باشد. بسیاری از افرادی که دچار اضطراب و استرس شدیدی هستند؛ ممکن است پلک زدن مداوم چشم را تجربه کنند. پلک زدن سریع چشم ممکن است نشان دهنده بیخوابی در برخی از افراد باشد. کسانی که از این نشانه رنج می برند؛ بهتر است برای تشخیص آن هرچه سریع تر به پزشک مراجعه کنند تا پزشک راه حل مناسبی را برای درمان آن پیدا کند.

ریزش ابروها

در برخی از افراد ممکن است بیماری تیروئید علائم خود را با نشانه ریزش ابروها نشان دهد. پزشکان معتقدند که ریزش تاج یا لبه ابرو می تواند نشان دهنده بیماری تیروئید باشد. کسانی که از ریزش شدید ابرو رنج می برند؛ بهتر است با انجام آزمایش خون از وجود این بیماری اطمینان حاصل کنند.

قرمزی شدید چشم

قرمز شدن دائمی چشم ها در برخی از مواقع ممکن است نشان دهنده آلرژی باشد. کسانی که برای مدت طولانی از قرمز شدن چشم ها رنج می برد؛ ممکن است به دلیل ورود مواد شیمیایی و گرده گیاهان دچار حساسیت شدید شوند. آلرژی وضعیتی است که ممکن است با علائمی چون آبریزش بینی، قرمزی چشم، تنگی نفس و… همراه باشد. در موارد شدیدتر ممکن است درمان نکردن آلرژی زمینه بروز بیماری های تنفسی را فراهم کند.

تار شدن دید چشم

تار شدن دید چشم ها یکی از شایع ترین نشانه چشمی است که ممکن است به دلیل بیماری دیابت اتفاق بیفتد. متاسفانه درصد بالایی از کسانی که به بیماری دیابت مبتلا هستند؛ از تار شدن دید چشم و مشکلاتی چون ضعف در بینایی رنج می برند. رتینوپاتی دیابتی از بیماری های نسبتاً شایع و خطرناکی است که به دلیل بیماری دیابت باعث به خطر افتادن سلامت چشم می شود.

شایع ترین نشانه های بیماری های خطرناک در چشم

شایع ترین نشانه های بیماری های خطرناک در چشم

مراجعه به پزشک
در مطلب بالا به بررسی برخی از علائم چشمی که نشان دهنده اختلال در سایر بخش های بدن هستند؛ پرداختیم. دانستیم که علائمی مانند ریزش ابروها، حساسیت شدید چشم، قرمز شدن چشم ها، دید موج دار، ورم پلک و… از علائمی هستند که ممکن است نشان دهنده بیماری هایی چون سرطان، تیروئید، میگرن و…باشد. بنابراین اگر برای مدت طولانی از یک علامت یا نشانه چشمی رنج می برید؛ بهتر است برای تشخیص آن هرچه سریع تر به پزشک متخصص چشم مراجعه کنید.
دکتر رضا پورمازار جراح و متخصص بیماری های چشمی از پزشکان حاذق و توانمندی است که می توانید برای درمان انواع مشکلات چشمی به ایشان مراجعه کنید. دکتر رضا پورمازار با تشخیص درست و به موقع خود بسیاری از بیماری های چشمی مانند لوچی چشم، آب سیاه، آب مروارید، عیوب انکساری و…را درمان می کند.

این مقاله را هم بخوانید:
اختلالات ژنتیکی قرنیه چیست؟

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *